22 Ocak 2016 Cuma 14:48
Eğitim-bir-sen Şube Başkanı Yıldırım'dan Yarıyıl Değerlendirmesi

  Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, yarıyıl tatiline girilmesi dolayısıyla bazı değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, sendika şubesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının birinci kanaat döneminin kendileri için ümit verici gelişmelerin yaşandığı bir dönem olduğunu söyledi.

Eğitim sisteminin milli dokuya uygun bir mahiyette olması gerektiğini belirten Yıldırım, öğretmen atamalarına dikkati çekerek, şubat ayında yapılması beklenen atamalarin ihtiyaç kalmayacak şekilde yapılmasını istediklerini kaydetti.

Yıldırım, 19. Milli Eğitim Şurası'nda alınan kararların uygulanması gerektiğini ifade ederek, bazı taleplerini sıraladı.

Kerem Yıldırım, velilerin ara dönem karnesini kesin başarı veya başarısızlık belgesi gibi değerlendirmemesi gerektiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.