24 Mayıs 2016 Salı 14:38
Eğitim-bir-sen'den Malatya'da Üye Sayısı Açıklaması

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, üye sayılarının 6 bin 122'ye ulaştığını bildirdi.

Yıldırım, yazılı açıklamasında, 15 Mayıs 2016 tarihi itibariyle memur sendikalarının üye sayılarının açıklandığını belirtti.

Bu yıl yetkili sendika olduklarını kaydeden Yıldırım, EĞİTİM-BİR-SEN Malatya 1 No'lu Şubesi olarak geçen yıl 5 bin 444 olan üye sayılarını bu yıl 678 kişi arttırarak, 6 bin 122 üyeye ulaştırdıklarını kaydetti. Yıldırım, "Üye sayısı açısından bize en yakın sendikayla aramızda 4 bin 527 üye farkı var. Yani bizden sonra gelen sendikaya 4 kat fark atmış durumdayız. EĞİTİM-BİR-SEN, 15 Mayıs 2016 itibariyle eğitim hizmet kolunda yetkisini perçinleyerek sürdürdü." ifadelerini kullandı.

Kurucu Genel Başkanları Mehmet Akif İnan'ın ilkeleri doğrultusunda emek ve özgürlük mücadelesini sendika olarak kararlılıkla sürdürdüklerini aktaran Yıldırım, "Eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarının geliştirilmesi için ter dökmeye, medeniyet ve değer odaklı yeni sendikal anlayışla sorunun parçası değil, çözümün paydaşı olmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Hizmetlisi, memuru, şefi, öğretmeni, idari personeli ve bütün eğitim çalışanlarıyla büyük bir aile olduklarına belirten Yıldırım, çalışmalara emek veren, sendikalarının ilçe ve iş yeri temsilcilerine, üyelerine ve tüm teşkilata teşekkür etti.

Son Güncelleme: 24.05.2016 18:30
Anahtar Kelimeler:
MalatyaEğitim-Bir-Sen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.