30 Ocak 2016 Cumartesi 14:23
Emıtt'te Açılan Malatya Standı İlgi Gördü

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde açılan ve yarın sona ermesi beklenen fuardaki Malatya standını Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ziyaret etti.

Bakan Ünal ve Vali Şahin'i karşılayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Standımızı ziyaret ettikleri için Sayın Bakanımız Mahir Ünal ve Sayın Valimiz Vasip Şahin'e şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Özbay, fuar süresince Malatya'yı en iyi şekilde tanıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, tanıtıcı yayınlar ve birebir görüşmelerle ilin tarihi, turistik, doğal ve kültürel güzelliklerini ziyaretçilere anlatacaklarını kaydetti.

Standa Fırat Kalkınma Ajansı, Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerinin destek sunduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 30.01.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.