21 Nisan 2016 Perşembe 18:28
Emniyet Müdürü Urhal'dan Meskkk'ye Ziyaret

 Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (MESKKK) Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

MESKKK'den yapılan yazılı yazılı açıklamaya göre, Evren, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Ural'ın her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduğunu belirtti.

Sanayi sitesi kavşağındaki trafik yoğunluğuna çözüm bulunmasını isteyen Evren, "Emniyetimizin çalışmalarından memnunuz. Esnaf ve sanatkarlarımız her zaman emniyetimizin yanında oldu, olmayı da sürdürecek." ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdürü Urhal da MESKKK'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Sanayi sitesi kavşağında tedbirler aldıklarını anlatan Urhal, "Maalesef her geçen gün trafiğe çıkan araç sayısı artmakta ve trafikte bir yoğunluk meydana gelmekte. Bunları aşmaya yönelik olarak da ilgili paydaş kurumlarla, birimlerle koordineli olarak gayret göstereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 22.04.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.