17 Mayıs 2016 Salı 12:43
Engelsiz Yaşam Fuarına Doğru

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Engelsiz Yaşam Fuarı'na tüm Malatyalıları davet ederek, "Sadece engellilerimizin katıldığı bir fuar değil burası burası herkese açık, herkesin katılacağı bir fuar." dedi.

Çakır, Büyükşehir Belediyesinde düzenlediği bası toplantısında, bu yıl ikincisi düzenlenecek "Engelsiz Yaşam Fuarı'nın 20 Mayıs'ta açılışını yapacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak yıl içinde engellilere yönelik farklı etkinlikler yaptıklarını belirten Çakır, "Burada yıl içinde engellilerimize yönelik farklı etkinlikler yaptık. Ayrıca kent konseyimiz aracılığıyla engellilerimize yönelik bir çok faaliyet, etkinlik ve farklı alanlara eğitimler ve imkanlar sunuyoruz." diye konuştu.

Çakır, fuar kapsamında özel ve kamu alanında bir çok kuruluşun bir araya geldiğini kaydederek, şöyle devam etti:

"Bunlar bir araya gelerek engellilerimizin yaşamları boyunca karşılaşmış olduğu kurumlarda olsun, özel alanlarda olsun, kamu alanında olsun veya şehrin herhangi bir alanında karşılaşmış olduğu sıkıntıları ortaya koymaları, bunları dile getirmeleri, bunlara çözüm bulmaları adına büyük bir fırsat doğmuş oluyor. Dolayısıyla bu anlamda bakıldığı zaman bizim için çok önemli bir fuar. Fuarda hep birlikte bir araya geleceğiz."

Fuara bütün Malatyalıları davet ettiğini belirten Çakır, "Bu fuarın anlamı çok önemli. Bu vesileyle de ben bu fuarımıza bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Sadece engellilerimizin katıldığı bir fuar değil burası burası herkese açık, herkesin katılacağı bir fuar. Dolayısıyla orada farklı etkinlikler olacak. Seminerler de düzenlenecek." ifadesinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 17.05.2016 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.