29 Nisan 2016 Cuma 11:21
Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıkan Özavcı, Malatya'ya Ulaştı

 DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan ancak kazanamayan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek amacıyla çıktığı Türkiye turu kapsamında Malatya'ya ulaştı.

Otomobilini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı ve Cumhurbaşkanlığı forsuyla kaplayarak, yaşadığı Kocaeli'den yola çıkan Özavcı, Malatya'da yaptığı açıklamada, daha önce Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aracını giydirerek, Türkiye'yi dolaştığını belirtti.

Malatya'ya gelmeden önce birçok ili ziyaret ettiğini dile getiren Özavcı, 2 ay boyunca da başkanlık sistemine destek için illeri gezeceğini kaydetti.

Başkanlık sistemi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek amacıyla Türkiye'yi dolaştığını söyleyen Özavcı, "Cumhurbaşkanımıza destek vermek için Türkiye'yi karış karış gezmeye çalışıyorum. Yeni milli, demokratik Türkiye'nin ilk başkanı, şahsiyetli ve dik duruşlu, bağımsızlığın anıt ismi, yükselen yeni Türkiye'nin kurucusu, memleketin kurtarıcısı, milli çelik iradenin lokomotifi ve milletin evladı Recep Tayyip Erdoğan." dedi.

Vatandaş olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlu yürüyüşüne katkı vermek istediğini ifade eden Özavcı, "Onun yürüyüşü dik durmak, şahsiyetli ve onurlu olmak, Onun yürüyüşü adalet ve kalkınma demek. Onun yürüyüşü tüm dünya düşkünlerinin sesi, direnişi ve kalkışı demektir. El ele verelim, Cumhurbaşkanımıza destek olalım. Cumhurbaşkanımızın gelmesiyle Türkiye şaha kalktı." diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.04.2016 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.