08 Nisan 2016 Cuma 18:08
Esenlik Şirketi Geçen Yıl 325 Milyon Ciro Yaptı

 Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, şirketlerinin 2015 yılında 325 milyon 173 bin ciro yaptığını bildirdi.

Boyraz, makamında düzenlediği basın toplantısında Esenlik şirketinin kentin lokomotifilerinden biri olduğunu belirtti.

Geçen yıl 325 milyon 173 bin ciro yaptıklarını dile getiren Boyraz, "Son 8 yılda 8 milyon liranın üzerinde rakamla büyüyerek geliyoruz. Bin 800 kişi istihdam ediyoruz." dedi

Esenliğin her yıl kendini yenilendiğini, her yıl 8 milyon liralık yatırım yaparak büyüdüğünü aktaran Boyraz, "Marketçilikte Esenlik şehrimizde, bölgemizde marka haline dönüştü. Geçen yıl 6 şube açarak büyüdük. Cirolarımız marketlerde büyüyerek devam ediyor. Discount marketçiliğe Esenliğin de girmesi gerektiğini düşündük. Esenlik pratik diyerek discount marketçiliğe girdik. 3 şube açtık, 2 şubenin de yerini tuttuk." diye konuştu.

Şehrin tarım ve hayvancılıkta başarılı olduğuna dikkati çeken Boyraz, "Nergis markasını güncelledik. Markalaşmayı öne çıkardık. Yenilebilir, içilebilir bütün ürünlerde Nergis hem ürün üretiyor hem de bölgemizde markalaşmış ve markalaşma yolunda bütün üretimlere ürün vererek onlara bir şemsiye oluyor" ifadelerini kullandı.

Şirket olarak temizlik ürünlerinin üretimine de yöneldiklerine anımsatan Boyraz, "Epak Kimya'yı kurduk. Bu yıl da 4 milyon ciroyu 2015'te tamamladık. 3. yılda 7-8 milyon ciro yapacağımızı düşünüyorum. Şu anda Esenliğe giren her müşterinin sepetinde Epak ürünleri var. Bu bize şunu gösteriyor; istikrarlı olursak yarına şehrimizde bir sektör olur." dedi.

Pazarlama ve Dış Ticaret Müdürlüğü kurduklarını üretmiş oldukları ürünlerin ihraç edileceğini belirten Boyraz, toplu konutta da 3. projeyi bitirmek üzere olduklarını aktardı. Boyraz, 184 daireyi mayıs ayında teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Kent mobilyaları üreten Meston Kent Dizaynı fabrikasının da 1 milyon lira cirodan, 7 yılda 20 milyon ciroya ulaştığına işaret eden Boyraz, "Günlük 5 bin metrekare kilit taşının üretildiği bir yer haline geldi. Önü açık bir kuruluşumuz." dedi.

Boyraz, kurdukları asfalt tesisinin saatte 240 ton, yılda ise 600 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.04.2016 19:58
Anahtar Kelimeler:
MalatyaEsenlikHulusi Boyraz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.