26 Ağustos 2015 Çarşamba 11:26
Eski milletvekili Galip Demirel'in vefatı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 18. dönem milletvekili ve eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Galip Demirel'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Çakır, mesajında, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören eski bakanlardan Güldal Akşit'in de babası olan Galip Demirel'in hayatını kaybettiğini anımsattı.

Başkan Çakır, şunları kaydetti:

"Malatya eski milletvekillerimizden çok kıymetli ağabeyimiz Galip Demirel'in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Galip Demirel tevazusu, vakur duruşu ve hizmet aşkıyla aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edindi. Gök kubbede hoş bir sada bıraktı. Şairin dediği gibi 'Baki kalan şu gök kubbede hoş bir sada imiş' rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet, derecesi ali olsun. Başımız sağ olsun" 

Son Güncelleme: 26.08.2015 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.