01 Ağustos 2016 Pazartesi 17:58
Esnaf Camiasından Vali Toprak'a Ziyaret

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde oda başkanlarıyla Vali Mustafa Toprakziyaret etti.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Toprak, darbe girişiminde ihanetleri ve sıkıntıları gördüklerini belirterek, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın olayı öğrenir öğrenmez ortaya koyduğu duruşun, verdikleri mesajın, milletin iradesine sahip çıkması, sahiplenmesi ve meydanları doldurmasının önemli bir birlikteliği oluşturduğunu vurguladı.

Savaş hukuku içerisinde olan ülkelerin dahi birbirlerine yapamayacağı, yapmaktan uzak duracakları ihaneti, hainliği, saldırıları ibretle, nefretle, gördüklerini aktaran Toprak, "Ama bir bakışla da adeta kendimize geldik. Baktığımızda ülkemizdeki tüm katmanların bir arada hareket ettiğini, yukarıdan aşağıya, sağdan sola kim olursa olsun ülkemizin bekası söz konusu olduğunda, ihanetle karşılaşmamız halinde bir araya gelip yek vücut halinde karşı durmanın kahramanlık destanını hep birlikte yazdılar." ifadelerini kullandı.

Toprak, darbe girişiminde esnaf ve sanatkarın gösterdiği duruşa da teşekkür etti.

MESOB Başkanı Keskin de darbe girişimine milletin "dur" dediğini belirterek, "İnşallah ülkemizin birlik ve beraberliği her zaman devam edecek. Türk milletinin ortaya koymuş olduğu bu dik duruş, dünya milletlerine de örnek olacak bir davranıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Esnaf Camiasından Vali Toprak'a Ziyaret

Esnaf Camiasından Vali Toprak'a Ziyaret

Son Güncelleme: 01.08.2016 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.