22 Nisan 2015 Çarşamba 17:25
FKA Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bingöl'de gerçekleştirildi.

FKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya FKA Yönetim Kurulu Başkanı Tunceli Valisi Osman Kaymak, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, Elazığ İl Genel Meclis Başkanı Metin Baki Ölçücü, Bingöl İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demir, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İdris Alan, Bingöl TSO Başkanı Erkan Çalbay, Tunceli TSO Başkanı Yusuf Cengiz ile FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop katıldı.

Tunceli Valisi Kaymak, toplantıda yaptığı konuşmada, Nisan ayı Yönetim Kurulu toplantısı için bir araya geldiklerini belirterek, "Tunceli’de gerçekleştirdiğimiz son toplantımızdan bu yana Bingöl ve Elazığ valilerimizin atamaları gerçekleşmiş olup, kendilerine bu vesileyle bir kez daha hayırlı hizmetler diliyorum. Ayrıca, Elazığ TSO başkanlığına seçilen İdris Alan beyi de tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

 Toplantıda, 2015 yılı doğrudan faaliyet desteği kapsamında başvurular ile ajansın 2010 ve 2011 yıllarında desteklediği projelerin sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunularak, ajans tarafından 2015 yılında yürütülecek il düzeyinde sosyal analiz çalışmaları hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 22.04.2015 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.