14 Temmuz 2016 Perşembe 10:38
Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:  AK Parti hükümetlerinin reformcu ve icraatçı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Özellikle yatırım ortamını iyileştirme, daha fazla kalkınma noktasında, yatırımların, üretiminin öne çıkması, bunları yeni pazarlarda satabilmek için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız ve bütün kabine üyelerinin ciddi anlamda performans sarf etmesi, yatırımın önündeki engellerin kaldırılması elbetteki milletin memnuniyetini kazandı." dedi.

Tüfenkci,  yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetlerinin reformcu ve icraatçı hükümetler olduğunu bildirdi.

AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'de çok önemli yatırımların yapıldığını belirten Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Siyasette istikrar ve güven çok önemli. AK Parti'de Genel Başkanlığın ve Başbakanlığın sorunsuz bir şekilde el değiştirmesi ve yeni oluşan kabinenin reformcu ve icraatçı bir kabine oluşu, özellikle kısa dönemde ortaya konan performans ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu ilkeler çerçevesinde hareket edilmesi, gerek partide gerek kabinede ve gerekse Meclis'te AK Parti'nin birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşımızdan, milletimizden aldığımız yetkiyi kullanması milletimizde bir memnuniyet oluşturdu."

Partilerinin seçim süreçlerinde verdiği vaatleri yerine getirme konusunda da büyük bir başarı gösterdiğini dile getiren Tüfenkci, seçim zamanlarında vaat ettikleri sözlerin arkasında durarak, reformcu icraatlar gösterdikleri, toplumun tüm kesiminden karşılık bulan konuları öncelemelerinin halkı memnun ettiğine dikkati çekti.

AK Parti hükümetlerinin göstermiş olduğu başarılı performansların halkta karşılık bulduğunu vurgulayan Tüfenkci, "Özellikle yatırım ortamını iyileştirme, daha fazla kalkınma noktasında, yatırımların, üretiminin öne çıkması, bunları yeni pazarlarda satabilmek için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız ve bütün kabine üyelerinin ciddi anlamda performans sarf etmesi, yatırımın önündeki engellerin kaldırılması elbetteki milletin memnuniyetini kazandı." ifadesini kullandı.

Tüfenkci, muhalefetin AK Parti'nin icraatları karşısında varlık gösteremediğine değinerek, "Muhalefetin yapıcı öneri sunamaması ve en önemlisi de halktan kopuk bir siyaset izlemesi AK Parti'ye ve hükümete olan tercihi arttırdı." dedi.

Son Güncelleme: 01.09.2016 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.