08 Eylül 2015 Salı 20:30
Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları

Malatya Büyükşehir Belediyesince Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları nedeniyle kentin birçok yerine Türk bayrakları asılması için kampanya başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesince kent genelinde birçok noktaya Türk bayrakları asılacak.

Belediye, şehitlere saygıyı, birlik ve beraberliği, şer odaklarının her türlü hain planlarına karşı vakur duruşu ve metaneti göstermek için vatandaşlardan da ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla donatmalarını istedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hakkari'de yanan ateşin acısı geçmeden, Iğdır'dan gelen kara haberin bütün milleti derin bir acıya düşürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Yakaladığı büyüme, huzur ve istikrar sayesinde bölgesinin en güçlü devleti haline gelen ülkemizin üzerinde oynanan karanlık oyunlar tekrar sergilenmeye çalışılıyor. Unutulmamalıdır ki bu millet, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şer odaklarının hain emellerini kursaklarında bırakmaya devam edecek, birlik ve beraberliğini daha da pekiştirecek, vakur duruşunu sergilemeye devam edecek. İşte bu nedenle Malatya olarak, teröre karşı tepkimizi, aziz şühedamıza da saygımızı göstermek için şehrimizi el birliğiyle Türk bayraklarıyla donatalım."

Son Güncelleme: 08.09.2015 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.