07 Eylül 2015 Pazartesi 19:37
Hakkari'deki terör saldırısı

 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Hakkari'deki terör saldırısını kınadı.

Erkoç, mesajında, bölücü terör örgütünün Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalındaki hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerinin acısının milletin yüreğini dağladığını belirterek, "Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız. Bu ülkenin birlik, beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Bunu çözmeye uğraşan terörün planlayıcılarını, destekleyicilerini ve eylemcilerinin peşini, alınlarındaki kara leke ve masum canların ahı sonsuza dek bırakmayacak. Bu insanlık dışı, hain ve alçak saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.

Hiçbir kalleş saldırının ve hain pusunun Türk milletini beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyeceğini kaydeden Erkoç, "Milletimiz, bölücülere karşı kahramanca görev yapan bu vatan evlatlarını minnetle, şükranla anacak ve asla unutmayacak. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 07.09.2015 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.