19 Ağustos 2016 Cuma 11:14
Hastahanede Bekleyiş Sürüyor

PKK'lı teröristlerce İl Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda yaralan polis memuru Ümmügülsüm Dündar'ın tedavisi sürüyor.

Elazığ'daki terör saldırısında gözünden ve yüzünden yaralanan Dündar, sevk edildiği Malatya'daki İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde ameliyata alındı.

Ümmügülsüm Dündar'ın yakınları, hastane önündeki bekleyişlerini sürdürüyor.

Dündar'ın dayısı Cahit Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör saldırısını lanetledi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Çoban, "Terörü lanetliyoruz, millet olarak dimdik ayakta duracağız." dedi.

Çoban, PKK'ya ve Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) tepki göstererek, "Saldırıyı gerçekleştirenleri Allah'a havale ediyorum. Allah, onları kahretsin. Allah, Cumhurbaşkanımızı, Başkomutanımızı başımızdan eksik etmesin. Hükümete sesleniyorum, FETÖ ile bağlantısı olan her kim varsa inlerine girsinler ve bunları temizlesinler." diye konuştu.

Emine Başak Çoban da Elazığ'da emniyete yakın bir markette çalıştığını, patlama sırasındaysa markette bulunduğunu belirterek, "Büyük bir ses geldi, daha sonra marketin tüm camları kırıldı. Terörü lanetliyorum, Allah onları bildiği gibi yapsın." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.08.2016 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.