23 Mayıs 2016 Pazartesi 18:03
Hentbol: Yıldızlar Grup Müsabakaları

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Yıldız Erkek ve Kızlar Grup Müsabakaları Malatya'da sona erdi.

Yeşiltepe Spor Salonu'ndaki müsabakalara Kayseri, Diyarbakır, Batman ve Malatya'dan takımlar katıldı.

Erkeklerde Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Batman 19 Mayıs Gençlik Spor Kulübünü 49-16, kızlarda Diyarbakır Ergani Spor Kulübü, Malatya Gençlik Hizmeti Spor Kulübünü 28-19 yenerek yarı finale katılmaya hak kazandı.

Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Yeliz Çakır Fırat, amaçlarının gençlerin daha fazla maç yapıp tecrübe kazanmaları olduğunu söyledi.

Müsabakalara katılımın daha fazla olmasını beklediklerini aktaran Fırat, "6 erkek, 5 kız takımı olacaktı. Şartlar ve imkanlar oluşmadığı için katılım az oldu." dedi.

Diyarbakır Ergani Spor Kulübü Antrenörü Cenap Kınık da gençlere destek olabilmek adına çalışma yürüttüklerini ancak ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çok cefalar çekiyoruz. Çocukları spora yönelendirmek için ailelerine boyun eğiyoruz, yalvarıp yakarıyoruz. Çocukları spora kazandırmak için birlik olmamız gerekiyor. Hep beraber birlik olduğumuz sürece başarı gelir. Son dönemde Doğu Anadolu Bölgesi'nde kızları spora zor getiriyoruz. Bundan dolayı federasyondan yardım istiyoruz."

Hentbol: Yıldızlar Grup Müsabakaları

Hentbol: Yıldızlar Grup Müsabakaları

Hentbol: Yıldızlar Grup Müsabakaları

Hentbol: Yıldızlar Grup Müsabakaları

Son Güncelleme: 24.05.2016 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.