17 Nisan 2015 Cuma 17:57
Hokey sporcularına işkence iddiası

MALATYA  - Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, Alanya'da düzenlenen salon hokey şampiyonası sonrasında, yenilmelerine neden oldukları ileri sürülen iki sporcuyu toprağa gömerek üzerilerine köpek saldıkları yönünde sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz, "Biz bu videoyu çekip sosyal medyaya attık. Kendimize, kulübümüze düşman mıyız ki böyle bir hatayı yapalım ve bunu yayınlayarak kendi ayağımızı kaydıralım. Bu tamamen eğlenceye yönelik bir şeydi" dedi.

Savuş Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, erkek sporcuların yüzdüğünü, kızların da sahilde eğlendiklerini dile getirerek, "Yani biz dün haberi gördüğümüz zaman şok olduk ama güldük. Çünkü o videonun esası, sonrasında çocukların eğlence fotoğrafları ve bu çocukların aralarında eğlence olsun diye yaptığı videolardır. Bunların hepsi eğlenceye yönelikti ve kendi aralarında yaptıklar bir şeydi" ifadelerini kullandı. 

Görüntülerdeki sporculardan Seda Polat da maça çıkmadan önce dinlenmek ve eğlenmek için sahile gittiklerini, arkadaşlarının kendilerine şaka yapmak amacıyla köpeği onlara doğru getirdiğini belirterek, "Ben köpeklerden yanımdan geçse de korkuyorum, çığlık atmaya başladım. Videonun tamamı yok. Ondan sonra eğlendik" diye konuştu.

Diğer sporcu Elif Buse Çetin ise hocasının kendisine şiddet uyguladığı iddialarının gerçek olmadığını kaydederek, "Bir kere maça bile çıkmamıştık. Eğlenmek amacıyla çıkmıştık. Eğlencemizi kıskanıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 17.04.2015 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.