20 Ağustos 2015 Perşembe 20:00
İnönü Üniversitesi Vakfından kurban organizasyonu

İnönü Üniversitesi Vakfı, bu yıl da Kurban Bayramı dolayısıyla kurban bağış organizasyonu düzenliyor.

İnönü Üniversitesinden yapılan açıklamada, geçen yıl kurban organizasyonunda bağışlanan kurban etlerinin Hastane Oteli’nde konaklayan hasta yakınlarına haftada bir gün yemek olarak ikram edildiği belirtildi.

 Vakfın bu yıl da aynı amaçla kurban bağışı kabul ettiği kaydedilen açıklamada, büyükbaş kurban kesimi ortaklık payı olarak 800 lira, küçükbaş kurban kesimi bedeli olarak da 650 lira fiyat belirlendiği bildirildi.

Açıklamada, "Kurbanlarını Vakfımız aracılığıyla kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler, söz konusu kurban bedelini makbuz karşılığı Hastane Oteli’ne verebilecekleri gibi, Ziraat Bankası IBAN: TR85 0001 0014 9012 6301 5850 11 numaralı Vakfımızın banka hesabına da yatırabileceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 20.08.2015 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.