04 Mayıs 2016 Çarşamba 13:38
Işık Kadınlar Derneğinden Anneler Günü Kutlaması

Malatya'da Işık Kadınlar Derneğince kadınlara yönelik Anneler Günü programı düzenlendi.

Kernek Külliyesi'nde gerçekleştirilen programda kentteki sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri bir araya geldi.

Programda konuşan Malatya Vali Yardımcısı Bülent Güven'in eşi Kübra Güven, Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, terör operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Öğrencilik yıllarında meslek arayışında olduğu dönemde annesinin kendisine "Seni iyi bir avukat, öğretmen olasın diye okutmuyorum. İyi bir anne, kültürlü bir eş olasın diye okutuyorum" dediğini anlatan Güven, annesinin ne demek istediğini şimdi daha iyi anladığını söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan da annelerin çocukların yetişmesindeki rolünün büyük olduğuna dikkati çekerek, "Bizleri yetiştiren, bugünlere getiren, ufkumuzu açan tüm annelere sonsuz teşekkür ederek, Anneler Gününü kutluyorum." dedi.

Programa, BBP Malatya İl Başkanı Sema Altuntaş, Birlik Vakfı, Eğitim Bir Sen, Bir Damla Derneği, HAK İş kadın kolları temsilcileriyle Malatya İl Müftülüğü çalışanı kadınlar katıldı.

Işık Kadınlar Derneği Başkan Aysel Elbir, programın sonunda kadınlara Anneler Günü dolayısıyla gül verdi.

Işık Kadınlar Derneğinden Anneler Günü Kutlaması

Işık Kadınlar Derneğinden Anneler Günü Kutlaması

Işık Kadınlar Derneğinden Anneler Günü Kutlaması

Işık Kadınlar Derneğinden Anneler Günü Kutlaması

Son Güncelleme: 04.05.2016 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.