11 Nisan 2015 Cumartesi 09:18
Kamçı'dan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne ziyaret

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Kamçı, ziyarette ilk olarak hizmet binası ve yerleşim alanı hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette Kamçı, tarım ve hayvancılık konusunda sorunların tespitiyle bu sorunların çözümlenmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini belirterek, "Çiftçilerin eğitimine önem verilmeli, organik tarım konusunda çiftçilerin bilinçlendirilmesi özellikle organik kayısı yetiştiriciliğine daha da ağırlık verilerek sürdürülmesi gerekir. Yem bitkileri ve silaj üretiminin yaygınlaştırılması, hayvan barınakları ve hayvan ıslahı konuları ile ilgili çalışmaların da titizlikle sürdürülmesi gerekir" ifadesini kullandı.

Selvi ise geçen hafta Malatya'da düzenlenen "9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı"nda yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek personelin ve çiftçilerin eğitimine büyük önem verdiklerini, çeşitli kurslar ve seminerler vasıtasıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 11.04.2015 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.