17 Mart 2016 Perşembe 13:18
Kamu Hizmeti Cezası Sayesinde İş Buldu

Malatya Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde kamu hizmeti cezasını infaz ederken tavır ve davranışlarıyla olumlu izlenimler bırakan yükümlü Halil Kılıç, ceza süresi bitiminde çalışmış olduğu Malatya İl Kültür Müdürlüğüne bağlı İl Halk Kütüphanesinde işe yerleştirildi.

Malatya Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, müdürlük yetkilileri, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Mümine Aydın ile görüştü.

Mümine Aydın, ziyarette, kamu hizmeti cezası yükümlülüğünü yerine getiren çok sayıda yükümlüyü kurumlarında çalıştırdıklarını ve bu uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtti. Kurumlarındaki eksik personel ihtiyaçlarını Denetimli Serbestlik Müdürlüğü kanalıyla ücretsiz sağladıklarını kaydeden Aydın, yükümlüler arasından Halil Kılıç'ın yaptığı çalışmalar, iyi niyeti, insani vasıflarının kendisinde olumlu izlenimler uyandırdığını aktardı.

Kılıç'ın ceza süresinin bitiminde kendisini işe almayı teklif ettiklerini belirten Aydın, Kılıç'ın da olumlu yanıt vermesiyle çalışmaya başladıklarını belirtti. Aydın, kurumun ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bir eksikliğin giderildiğini ifade ederek, bu kapsamda Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk başta olmak üzere tüm Denetimli Serbestlik çalışanlarına teşekkür etti.

Yükümlü Halil Kılıç da kamu yararına ücretsiz çalıştığı kurumda elinden geldiğince gayret gösterdiğini belirterek, kamu yararına ücretsiz çalışma yükümlülüğü bittikten sonra yetkililerden birlikte çalışma teklifi geldiğini ve kendisinin de kabul ettiğini kaydetti.

Kılıç, kendisinin işe alınmasında katkısı olan İl Halk Kütüphanesi ve Denetimli Serbestlik personellerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.