16 Mayıs 2016 Pazartesi 16:13
Karababa Camisi'nin Çevresi Düzenlendi

"Yaşanılabilir bir Arguvan için" adlı proje kapsamında Arguvan'daki Karababa Camisi'nin çevre düzenlemesi yapıldı.

Arguvan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçede başlatılan ibadethanelerde çevre düzenlenmesi ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında Karababa Mahallesindeki Karababa Camisi'nin etrafında çevre düzenlemesi ve temizlik yapıldı, caminin çevresine kilit taşı döşendi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ilçe genelinde başlattıkları ibadethaneleri güzelleştirme ve çevre düzenlemeleri kapsamında son olarak Karababa Camisi'nde çalışma yaptıklarını aktardı.

Kızıldaş, "Karababa Camisi için yeni düzenlemeler yapıldı. Mevcut lavabo ve abdest alma yerleri daha kullanışlı hale getirildi. Ayrıca bayan, erkek lavabo ve abdest alma bölümleri yapıldı." dedi.

Karababa Mahallesi Muhtarı Ali Kaya da cami etrafında çevre düzenlemesi yapılması yönündeki taleplerinin geri çevirilmediği için mahalle adına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 16.05.2016 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.