20 Ağustos 2015 Perşembe 12:53
Karaciğer Nakli Hastanesi

MALATYA   - İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi, eylül ayında hizmete hazır hale gelecek. 

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile öğretim üyeleri, Karaciğer Nakli Hastanesi'ni Kalegöl Otel'de düzenledikleri toplantıyla masaya yatırdı.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi ve İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Karaciğer Nakli Grubu Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile ilgili anabilim dalı başkanları ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda, Özgen ile Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Yakupoğulları, Karaciğer Nakli Hastanesi'yle ilgili sunum yaptı. Sunumda Karaciğer Nakli Hastanesi'nin eylül ayı başında hizmete hazır hale getirileceği belirtildi. 

Yılmaz da karaciğer nakli başta olmak üzere organ nakliyle ilgili mevcut çalışmalar, personel ve teçhizat durumu, ihtiyaçlar ve hedefler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Sunumların ardından öğretim üyeleri, organ nakilleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu, bazı talepleri sundu. 

Rektör Prof. Dr. Çelik, sunumları ve teklifleri değerlendirerek, Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Hastanesinin eylül ayı başında hizmete hazır hale geleceğini, böylece önemli bir projenin daha tamamlanmış olacağını belirtti.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.