11 Mayıs 2016 Çarşamba 17:43
Karakaya Baraj Gölü Gezinti Gemisinin Fiyatı Belirlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısında Karakaya Baraj Gölü'ndeki gezinti gemisinin fiyatları görüşüldü. Geminin tur ücretinin hafta içi kişi başı 8, hafta sonu 10 lira olması kararlaştırıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı düzenlendi.

Gündemde yer alan bazı maddeler komisyon raporları doğrultusunda oylanarak kabul edilirken, bazı gündem maddeleri bir sonraki toplantıya ertelendi, bazı gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan Karakaya Baraj Gölü üzerinde hizmet veren gezinti gemisinin tur ücretiyle ilgili teklifin ele alındığı toplantıda, tekne ücretinin kişi başı hafta içi 8, hafta sonu 10 lira, ayrıca indirimli, engelli ve öğrenciler için ise hafta içi 5, hafta sonu ise 8 lira olmasına karar verildi. Ayrıca, gezinti gemisinin bir saatlik ücretinin 750, 2 saatlik ücretinin bin 500, 3 saatlik ücretinin ise 2 bin lira olması kararlaştırıldı.

 

Son Güncelleme: 14.05.2016 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.