21 Nisan 2016 Perşembe 18:28
Kızılay'dan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Kızılay'dan yapılan yazılı açıklamada, ekiplerce Sütlüce ve Hatunsuyu'nda bulunan 3 okula 370 parça muhtelif kıyafet yardımı yapıldı. Yardımlar Kızılay görevlileri tarafından okul yönetimlerine teslim edildi.

Kızılay Şube Başkanı Umut Yalçın, okul yönetimlerinin desteğiyle en ücra köşelere kadar yardımlarını ulaştırmaya devam ettiklerini belirtti.

Gülen gözlerin, yeşeren umutların kendilerine her zaman huzur verdiğini aktaran Yalçın, "Bizlere bu huzur yaşatan bağışçılarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Etkinlikte şube yönetim kurulu üyesi Şükrü Özmarasalı öğrencilere Kızılay hakkında bilgilendirme yapılarak "Gizemli Macera" adlı kitapçığı hediye etti.

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.