23 Mayıs 2016 Pazartesi 16:03
Kuluncak'ta 'Etkili İletişim Becerileri Kazandırma' Seminerleri

Kuluncak Kaymakamlığı tarafından "Etkili İletişim Becerileri Kazandırma" semineri düzenlendi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuluncak Kaymakamlığınca hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında kamuda hizmet kalitesinin arttırılması ve kurumsal halkla ilişkiler yapısının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Eğitime kamu kurum ve kuruluşu çalışanları, din görevlileri, öğretmen, muhtar ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Tolga Özdemir, seminerde yaptığı konuşmada, muhtarların da kamu çalışanları ve idareciler olduğunu belirterek, protokol kurallarından halkla girdikleri dialoglara kadar dikkat etmeleri gereken hususların bu seminerler sayesinde kazanılacağını kaydetti.

Seminerde, muhtarlara kendilerinin, devlet idaresi içindeki vatandaşla doğrudan bir temas noktası olduğu anlatılarak, bu bağlamda yenilikçi, kurumsal düşünceli bir yaklaşım içinde olmalarının önemine dikkat çekildiği belirtildi.

Öte yandan projeye ilçede Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce açılan meslek edindirme kurslarına devam eden dezavantajlı kadınlar ve öğrenciler de dahil edildi.

Kuluncak Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitimde, öğrencilerin sınavlar için stresle baş etme yöntemleri, motivasyonla akranları ve aileleriyle iletişim kazalarını önleyerek kaliteli iletişim kurabilme yolları anlatıldı.

Kuluncak'ta

Kuluncak'ta

Son Güncelleme: 24.05.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.