13 Temmuz 2016 Çarşamba 14:24
Mabesem'de Su Kabağı Lamba Sanatı Kursu Açılacak

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde (MABESEM) Su Kabağı Lamba Sanatı Kursu açılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’nin örnek sanat merkezlerinden birisi olan MABESEM'de kurs yelpazesine yenileri eklenmeye devam ediliyor.

Sanat Merkezi’nde usta eğitmenler tarafından verilen ahşap yakma, bağlama, bez bebek, bakır rölyef, çini, diksiyon, dublaj, drama, ebru, el sanatları, fotoğrafçılık, gitar, grafik tasarım, heykel, hüsn-ü hat, karakalem, kağıt rölyef, keman, kil şekillendirme, ney, pantomim, piyano, ses eğitimi, şan eğitimi, takı tasarımı, temel sanat eğitimi, tezhip, tiyatro, yan flüt, yağlı boya, ritm, ut ve ahşap oyma kurslarına pek çok kursiyer katılıyor.

Verilen kurslara ilaveten şimdi de Su Kabağı Lamba Sanatı kursu açılıyor.

Ilıman iklimlerde özel olarak yetişen ve üzerine figürler işlenerek boyanan su kabaklarının lambaya dönüştürüldüğü sanat kursu için başvurular Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’nde alınıyor.

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.