24 Nisan 2016 Pazar 14:48
Madem'den Muhtarlara Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından muhtarlar ziyaret edilerek bilgilendirme çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren MADEM, ailelere yönelik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Faaliyetler kapsamında muhtar ziyaretleri yapan yetkililer, MADEM tarafından verilen hizmetleri anlatarak, bilgilendirmeler yapıyor.

Bugüne kadar 82 mahalle muhtarını ziyaret eden MADEM görevlileri, muhtarlar aracılığıyla daha çok vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay, MADEM'in mahalle sakinlerine bir dost kadar yakın olduğunu belirterek, ihtiyaç duyulduğu anda vatandaşların rahatlıkla MADEM'i ziyaret edebileceklerini belirtti.

Aile ilişkilerini güçlendirmek amacıyla ücretsiz olarak uzman personelleriyle önleyici çalışmalar, bireysel danışmanlık ve eğitim hizmetleri verdiklerini aktaran Gencay, "Herhangi bir sorun yaşayan veya herhangi bir konuda fikir edinmek isteyen tüm vatandaşlarımızı Abdullah Gül Parkı'ndaki binamıza bekliyoruz. Bu konularla ilgili olarak, mahallelerimizin temsilcisi olan muhtarlarımızı ziyaret ederek, bilgilendirmeler yapıyoruz. Ayrıca tanıtım kitapçığı dağıtıyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.04.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.