16 Ocak 2016 Cumartesi 19:59
Malatya Ak Parti Milletvekili Şahin Mathap'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, partililerle Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformunu (MATHAP) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Şahin, hayvancılığın zarar gördüğünü, terör denen illet yapının bölgede otlakları, meraların kullanılmasını devre dışı bırakmaya çalıştığını belirterek, "Bunların hangi milletten olduğunu ben bilmiyorum. Bildiğim bir şey Kürt milletinden değiller, İslam milletinden değiller" dedi.

Doğu ve Güney Doğu'daki teröristlerin marksist, komünist bir rejimin olması için çabaladığını kaydeden Şahin, "En fazla zarar verdikleri kesim de oradaki Kürt halkı. İnançlı insanlarımızı ne yaptılar, asilime etmeye çalıştılar. Namuslarından, mallarından, mülklerinden evlatlarından koparmaya çalıştılar. Aşağılık bir terör örgütününde bir an önce bitmesini arzu ediyoruz" diye konuştu.

şahin, kadim bir medeniyetin mensubu olduklarını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımızın 'dünya 5'ten büyüktür' sözü bugün çok daha net şekilde anlaşılıyor. Birleşmiş Milletler var ama doğu ve güneydoğu'da çukur siyaseti yapanlara bakıyorsunuz arka çıkıyorlar. Suriye'de mazlum insanlar katlediyor, onlara sessiz kalıyorlar" ifadelerini kullandı

Bir gazetecinin akademisyenlerin bildirisine imza atan akademisyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? yönündeki soruna Şahin, "Şu anda doğu ve güneydoğu'da çukurlar kazılırken orada eğer akademisyenseniz eğitim engellenirken, hastahanelerde yatan masum insanlar bombalanırken, ambulansla hasta, yaralı taşıyan sağlık görevlileri tehdit altındayken bunlar hangi aydınlıktan bahsediyorlar. Bunlar zifiri karanlığı yaşıyor. Siz bu ülkede kanın akan tarafını görmezden geleceksiniz, ortayı kan gölüne çeviren o illet yapıyı yok sayacaksınız. Devletin terörle eşdeğer noktada mücadele ettiğini söyleyeceksiniz. Bunu akli selim hiç kimsenin söylemesi mümkün değil" diye yanıtladı.

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platform Başkanı İhsan Akın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkelerin vazgeçilmezinin tarım ve hayvancılık olduğunu söyledi.

İlde tarımla ilgili kurum ve kuruluşların platform çatısı altında bir araya geldiğini kaydeden Akın, AK Parti hükumetlerinin geçmişte tarıma önemli destekleri olduğunu ve bu desteklerin artarak devam ettiğini belirtti.

Akın konuşmaların ardından koyun yününden yapılmış namazlığı Şahin'e hediye etti

Malatya Ak Parti Milletvekili Şahin Mathap'ı Ziyaret Etti

Malatya Ak Parti Milletvekili Şahin Mathap'ı Ziyaret Etti

Malatya Ak Parti Milletvekili Şahin Mathap'ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme: 16.01.2016 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.