02 Şubat 2016 Salı 18:48
Malatya Askon'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret

 Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Malatya Şubesi üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ASKON Malatya Şube Başkan Vekili Fatih Kalaycıoğlu, Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Gürkan, gençlerin üretime ve istihdama katkısının ülke ekonomisi için önemli olduğunu belirterek, "Malatya'mızda müteşebbis ruhu içerisinde ASKON çatısı altında böyle bir şubenin kurulması Malatya'daki iş adamlarımızın kendi aralarında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde Malatya'da hem üretim noktasında, hem de istihdam noktasında katkılar sağlayacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.02.2016 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.