12 Temmuz 2016 Salı 16:58
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Defans Oyuncusu Sarıgül:

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün defans oyuncusu İkranur Sarıgül, bir üst lige yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan sezonun kendileri adına iyi geçtiğini belirterek, takım olarak iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade etti.

Geçen sezon play-off maçında penaltı atışları sonucu Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü'ne elendiklerini anımsatan Sarıgül, "Olmayınca olmuyor. play-off maçına kadar iyi geldik ama ayağımız takıldı. Yeni sezona 2. Lig hedefiyle başlayacağız. Geride kalan sezon ki performansı sergileyip bu kez hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Sarıgül, sağlam bir altyapılarının olduğunu dile getirerek, "İyi bir kadroya sahibiz. Bunun yanında altyapıdan gelen iyi ve yetenekli oyuncular var. Yeni sezonda da çok rahat şampiyon oluruz. Grupta ne kadar güçlü takım olursa olsun, güçlü takımlara karşı çok daha iyi mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.09.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.