26 Mart 2015 Perşembe 15:58
Malatya Büyükşehir Belediye'de hedef 2. Lig

MALATYA (AA) - Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediye, 2. Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Malatya Büyükşehir Belediye, Elazığ'da yapılan 2. lige terfi yarı final müsabakalarında Rize Fındıklıspor'u 3-2, Diyarbakır Kayapınar Belediye ve Bingöl Solhanspor'u 3-1 yenerek, 3-5 Nisan'da Ankara'da yapılacak Erkekler 3. Lig Final Müsabakaları'nda mücadele etme hakkı kazandı.

 Malatya Büyükşehir Belediye Voleybol Takımı Antrenörü Kamil Özbey, Atatürk Spor Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, sıkıntılı başladıkları ligi ikinci olarak bitirdiklerini söyledi.

Yarı final öncesi hazırlıklarının yoğun tempoda geçtiğini ifade eden Özbey, "Müsabakalarda oyuncularımız üst düzey bir performans sergiledi. Tüm maçları kazanarak 2. Lig'e bir adım daha yaklaştık. Final öncesi bir haftalık kampa gireceğiz. Final grubunda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 26.03.2015 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.