06 Nisan 2016 Çarşamba 13:53
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Asfalt Sezonunu Açtı

 Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu yılki asfalt sezonunu açtı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediyenin hizmet binası yanında düzenlenen sezon açılış töreninde yaptığı konuşmada, 12 bin 300 kilometrelik alana en iyi hizmeti vermek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Çakır, kentte yapılan yatırımlara değinerek şunları kaydetti:

"Geçen yıl, 100 milyon liranın üzerinde bir harcama yaparak bin 200 kilometre yol yaptık. 380 kilometre stabilize, 475 kilometre yol genişletmesi yaptık. Malatya’ya 12 yeni köprü kazandırdık. Yolların daha güvenli hale gelebilmesi için 17 menfez, 47 bin metreküp de taş duvar örme işi yaptık. Sahada çalışan arkadaşlarımız özverili, gayretli çalıştılar. Hiçbir işi dışarıya ihale etmeden kendi ekiplerimizle yaptık. Takım ruhu içinde çalıştık. Ben bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz hizmetimizi ibadet aşkıyla yapıyoruz. Sorumluluğumuzu, görevimizin önemini biliyoruz."

Büyükşehir belediyesinin kış sezonunda da durmadan çalıştığını dile getiren Çakır, "Kent merkezinde önemli çalışmalar yaptık. Dilek yolunun büyük bölümünü duble yol haline getirdik. Yaka Mahallesi yolumuzu genişlettik. Çarmuzu yolumuzun büyük bölümü tamamlandı. 13 kilometrelik kuzey kuşak yolumuzun 10 kilometrelik bölümünü tamamladık. Güney kuşak yolumuzun 5,5 kilometrelik bölümü bitti. Diğer bölümlerde çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Açılış törenine, belediye yetkilileri, meclis üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ile diğer davetliler katıldı.

Son Güncelleme: 07.04.2016 17:14
Anahtar Kelimeler:
MalatyaAçılışASFALT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.