04 Nisan 2016 Pazartesi 14:28
Malatya Büyükşehir Belediyesi 'Etr Ödülü' Finalisti Oldu

 Malatya Büyükşehir Belediyesi, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında Türkiye'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen "eTürkiye" (eTR) ödüllerinde finalist seçildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen eTR ödülleri büyük ölçekli belediye kategorisinde, Malatya Büyükşehir Belediyesinin projesi finalist oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yarışmaya, bilgi teknolojileri çözümlerini tek bir çatı altında toplayarak, veritabanı yönetim sistemi, içerik yönetim sistemi, servis odaklı kurumsal entegrasyon altyapısı, yönetim bilgi sistemi, coğrafi bilgi sistemi, mobil belediyecilik gibi uygulamaların konsolide edilmesini amaçlayan Municipality in a Box (MIB) (Bütünşehir Bilgi Sistemi Uygulamaları) projesiyle katıldı.

Projede, Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesi, e-kent rehberi, e-mezarlık, e-imar uygulamaları, coğrafi bilgi sistemleri, mobil uygulamaları, süreç yönetimi uygulama sunucusu ve kurumsal portal uygulamalarıyla başvuru yapıldı.

Kamu kurumlarının ayrı, yerel yönetimlerin ayrı kategorilerde değerlendirildiği yarışmanın ödülleri 8 Nisan'da TBMM'de düzenlenecek olan törende verilecek.

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.