18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:10
Malatya Büyükşehir Belediyesi gece ekibi oluşturdu

Malatya Büyükşehir Belediyesince, ana yollarda yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğin aksamaması için gece ekibi kuruldu. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde yol açma, genişletme, bakım-onarım ve asfaltlama çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, gündüz saatlerinde trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde bakım onarım çalışmalarını gece saatlerinde yaptığı belirtildi. 

Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesine bağlı Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan gece ekiplerinin, merkez ilçelerdeki sorumlu olduğu yollarda asfalt bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, 40 kişiden oluşturulan gece ekiplerinin, akşam saat 18.00’de başlayarak, sabah 05.00’e kadar asfalt onarım (kısmi kaplama) çalışmaları yaptığı bildirildi.

Ekiplerin gece çalışmalarında ışıklı güvenlik ve yönlendirme levhalarıyla gece trafiğinin de güvenliğinin sağlandığı ifade edilen açıklamada, bakım çalışmalarını olduğu yerlerde radar aletleriyle tarama yaparak, elektrik ve telefon hatlarını da koruyan ekiplerin yolları sabah saatlerinde hazır hale getirdiği vurgulandı.

Uygulamanın vatandaşların da beğenisini topladığı, bazı vatandaşların gece yapılan çalışmaların fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerinde paylaştıkları belirtilen açıklamada, vatandaşların ayrıca çalışan ekiplere de yardımcı oldukları ifade edildi.

 

Son Güncelleme: 18.05.2015 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.