04 Nisan 2015 Cumartesi 21:15
Malatya Büyükşehir Belediyesi heyetinden Kuluncak'a ziyaret

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesinden bir heyet Kuluncak ilçesinde ziyaretler ve istişare toplantıları gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe istişare toplantıları kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesinden bir heyet, Kuluncak Belediyesini ziyaret ederek, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ve ekibiyle toplantı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, ilgili daire başkanları ve müdürlerin katıldığı toplantıda, Kuluncak Belediyesi tarafından bir dizi çalışmanın yapıldığını belirten Boyraz, Büyükşehir ile uyum içerisinde çalıştıklarını, ilçelerinin gelişmesi adına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak çalışmaların önemli olduğunu belirtti. 

Sarılar da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın talimatları doğrultusunda ilçe ve mahalleleri gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini kaydetti.

Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte ilçelerin sorunlarını çözmek için planlamaların devam ettiğini, Kuluncak ilçesinin de sorunlarını önceden tespit ettiklerini belirten Sarılar, “Gerek bu sorunların çözümü, gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak Kuluncak ilçemize yapacağımız alt ve üst yapı çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu toplantılar neticesinde elde edeceğimiz verilere göre yapılacak yatırımlarımızı projelendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından katılımcılar, ilçeyi gezerek yerinde tespitlerde bulundu.

Son Güncelleme: 04.04.2015 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.