20 Haziran 2016 Pazartesi 17:38
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından düzenlenen 'Ramazan geceleri' etkinlikleri sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından düzenlenen "Ramazan geceleri" etkinlikleri sürüyor.

Kültür AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi yanı fuar alanında gerçekleşen etkinlikler 7'den 70'e herkesin ilgi odağı oluyor. Teravih namazı sonrası devam eden etkinliklerde ramazanın manevi iklimi yaşatılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, etkinlikler kapsamında her gün birbirinden değerli birçok ilahi ve ezgi sanatçısını konuk ettiklerini belirtti.

Ramazanın manevi iklimine uygun programlar gerçekleştirdiklerini aktaran Akın, etkinlikler kapsamında şu ana kadar Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Yusuf Can, Esat Aydoğan, Harun Beyaz, Murat Belet, Ömer Koçer, Celalleddin Ada ve Muzaffer Gürler gibi önemli ilahi ve ezgi sanatçılarını ağırladıklarını kaydetti.

Vatandaşların ramazanı en iyi şekilde geçirmelerini arzu ettiklerini bildiren Akın, "Zaman zaman sahne alan Hacivat Karagöz, Keloğlan, skeç, meddah ve kukla sanatı gösterilerinde başta çocuklarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımız keyifli dakikalar yaşıyor. Büyük beğeni kazanıyor." ifadelerini kullandı.

Akın, Kadir Gecesi için de özel program hazırladıklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 05.09.2016 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.