16 Mayıs 2016 Pazartesi 18:38
Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

- Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısında balıkçı teknelerinin ruhsat ve vize ücretleri belirlendi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlığında Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen oturumda, gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler komisyon raporları doğrultusunda oylanarak kabul edildi, bazı gündem maddeleri bir sonraki toplantıya ertelenirken, bazı gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantıda, gündem maddeleri arasında yer alan Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki, bağlama kütüklerine kayıtlı balık avlama cinsi teknelere ve diğer faaliyetlere verilecek ruhsatnamelerden ve bunların vizelerinden alınması gereken ücretler karara bağlandı.

Buna göre, bağlama kütüklerine kaydedilen balık avlama cinsi teknelerden alınacak ücretler şöyle oldu:

"2,5-5 metre arası yıllık 50.00 TL, 5-9 metre arası yıllık 200 TL, 9-12 metre arası yıllık 400 TL, 12-20 metre arası yıllık 800 TL, 20-30 metre arası yıllık bin 600 TL, 30 metreden büyük olanlar için yıllık 3 bin 200 TL.

Rafting faaliyeti için 12 aylık ticari izin belgesi ücreti yıllık 100 TL, Teknelerin satış, nakil, resen kayıt, isim değişikliği, terkin işlemi ücreti ise 200 TL."

Toplantıda, ayrıca, Cumhuriyet Örnekköy Mahallesinde güneş enerjisi santrali kurulması hakkında gündem maddesi de görüşülerek kabul edildi.

Son Güncelleme: 16.05.2016 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.