06 Nisan 2016 Çarşamba 11:53
Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Konservatuarı Sınavla Öğrenci Alacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Konservatuvarı sınavla öğrenci alacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğünce kurulan Türk Müziği Konservatuvarına öğrenci alımı için sınav yapılacak.

Türk Halk ve Türk Sanat Müziği dallarında 41 adayın başvurduğu sınav, 8 Nisan Cuma günü saat 17:30 Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağında bulunan Sanat Merkezin'de gerçekleştirilecek.

Yeteneklerin yarışacağı değerlendirme sınavının sonuçları 11 Nisan Pazartesi günü açıklanacak. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından da 12 Nisan Salı gününden itibaren öğrenci kayıtları alınmaya başlanacak. Yedek adayların kayıtları da 19 Nisan Salı günü kabul edilecek.

Sanat merkezindeki Fahri Kayahan Konservatuvar salonunda 2 yıl eğitim görecek öğrenciler, eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alacak.

Son Güncelleme: 06.04.2016 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.