04 Temmuz 2015 Cumartesi 15:25
Malatya Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

MALATYA  - Malatya Büyükşehir Belediyesi yol çalışmaları kapsamında Arapgir ilçesinde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Arapgir'in Yazılı Mahallesi'nde dört kilometrelik yeni yol açma çalışmasını yapan ekiplerin, mahalle yolunu standartlara uygun hale getirmek için yoğun bir şekilde çalıştığı, yolun sert zeminden oluşması nedeniyle çalışmaların güç şartlar altında devam ettiği belirtildi.

Dere yataklarına çeşitli çaplarda beton büzler yerleştiren ekiplerin, su deposunun da yolunu açtığı kaydedilen açıklamada, mahalleye mezarlık yolu da yapan ekiplerin yol açma çalışmalarını tamamladıktan sonra altyapı çalışmaları yapacağı bildirildi. 

Yolun 7 metre genişliğinde, 4 kilometre uzunluğunda olduğu kaydedilen açıklamada, yola alt temel malzemesi serilerek asfalta hazır hale getirileceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 04.07.2015 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.