16 Nisan 2015 Perşembe 20:22
Malatya Büyükşehir Belediyesinden 'akıllı direk' hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesince şehrin muhtelif yerlerine şarj, internet ve aydınlatma hizmeti veren "akıllı direk"ler yerleştirdi. 

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, internetle cep telefonu şarj hizmetinin, Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak, Malatya’nın birçok noktasında vatandaşlara sunulduğu belirtildi. 

Vatandaş odaklı ve çevreci örnek bir uygulamanın daha hayata geçirildiği ifade edilen açıklamada, üzerindeki güneş panelleri sayesinde güneşten aldığı enerjiyi depolayarak cep telefonu şarj edebilen, ücretsiz internet hizmeti veren ve aynı zamanda aydınlatma sağlayan "akıllı direkler"in Kent Meydanı, Kernek Parkı, Abdullah Gül Parkı ve Büyükşehir Belediyesi önünde hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Açıklamada, ayrıca trambüslerde de ücretsiz internet hizmeti verildiği kaydedildi. 

Son Güncelleme: 16.04.2015 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.