02 Mayıs 2016 Pazartesi 12:33
Malatya Büyükşehir Belediyesinden Çevre Düzenlemesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan Bulvarı'nda değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, projenin kamuoyuna açıklanmasıyla yöre sakinleri başta olmak üzere tüm Malatyalılardan olumlu tepkiler alan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını geceli gündüzlü sürdürüyor.

Tecde'den Hava Lojmanlarına inen şeridi büyük oranda tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, diğer şeritte çalışmalarına hız verdi. Fahri Kayahan Bulvarı ile bağlantılı Abdurrahman Gazi, Kamelya, Hayal, Söğütlü ve İpek Böceği sokaklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi buradaki ekipleri ana cadde üzerinde yoğunlaştırarak çalışmaların daha kısa sürede bitmesini amaçlıyor.

Projenin ikinci etabında ise bulvarın ortasından 3,5 metre genişliğinde kanal projesinin yapımına başlanacak. Bulvar boyunca ayrıca 800 adet ağaç, 400'de aydınlatma direği yerleştiriliyor. Altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı bulvarda asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Fahri Kayahan Bulvarının Malatya'nın yeni yüzü olduğunu belirtti.

Malatya'yı güzelleştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Çakır, şunları kaydetti:

"3 kilometre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki caddemizde geceli gündüzlü çalışıyoruz. Düzenleme çalışmalarında bulvarımızın yarısını tamamladık. Diğer yarısında çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde kanal projesine başlayacağız. Kanal projemiz bulvarımızın çehresini değiştireceği gibi, Malatya’ya güzel görsellik katacak. Ekiplerimizin büyük kısmı burada çalışıyor. Bulvarımıza çıkan 5 sokağımızda düzenleme çalışmaları tamamlandı. Buradaki çalışmalarımızda özel ekipman ve iş makineleri kullanıyoruz."

Son Güncelleme: 02.05.2016 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.