16 Şubat 2016 Salı 16:13
Malatya Büyükşehir Belediyesinden Mezarlık İçin Çevre Düzenlemesi

 Malatya’nın en eski mezarlıklarından birisi olan Sancaktar Mezarlığı için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenleme projesi hazırlandı.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehit Fevzi Mahallesi’nde bulunan çevre yolu üzerindeki Sancaktar Mezarlığı’nın çevre duvarları ile mezarlık içerisi yeniden düzenlenecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sancaktar Mezarlığı çevre düzenleme projesi kapsamında yeni duvar yapımı, duvar tadilatı, kaldırım yapımı, mezar taşlarının düzenlenmesi ve yürüyüş yolları gibi işlemler gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında 950 metre yeni duvar örülmesi, 2 bin 150 metre tahrip olan duvarların tadilat işlemleri, düşmüş ve deforme olan mezar taşlarının düzenlenmesi, 2 giriş kapısıyla mezarlar arasında yürüyüş yolları bulunuyor.

 

Son Güncelleme: 16.02.2016 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.