11 Mayıs 2015 Pazartesi 15:51
Malatya Büyükşehir Belediyesinden vatandaşlara çorba ikramı

Malatya Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara çorba ikram ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Çevre Yolu'ndaki üniversite durağı karşısında bulunan ikram çeşmesinden vatandaşlara çorba ikram ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, ikram çeşmesinde vatandaşlara ve öğrencilere çorba ikramında bulundu.

Ertan Mumcu, yaptığı konuşmada, özellikle kahvaltısını yapmadan evden çıkmış gençlere, yaşlılara ve öğrencilere çorba verdiklerini belirterek, "Buradan günde yaklaşık 800 kişi faydalanacak. İnşallah hayırlı olur, vatandaşımız buradan faydalanır. Bundan sonra ikramlarımızı yaygınlaştırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bütün vatandaşların ücretsiz istifade edebileceği ikram çeşmesi, sömestir tatili, Ramazan ayı, resmi tatil günleri, dini bayramlar ve hafta sonları dışında her gün, 06.30-09.00 saatlerinde hizmet verecek.

Belediye çalışanları, vatandaşlara çorbayı bardakta sunuyor.

Son Güncelleme: 11.05.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.