28 Ağustos 2015 Cuma 17:04
Malatya Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesinin, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ettiği bildirildi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çarmuzu yolu devamında, çalışmalarının tamamlandığı kısımlarda, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Yaklaşık 5 bin metrekare olarak planlanan kaldırımlara kumlamalı taş döşenecek. Bina girişleri ve yol geçişleri ile cep otoparkları ise kilit taşı ile kaplanacak. Ayrıca düzenleme alanında aydınlatma direkleri ile yaklaşık bin metre yağmur oluğu döşenecek. 

Açıklamadan görüşlerine yer verilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çarmuzu yolunun Malatya’nın özellikle kuzey aksında önemli ulaşım yollarından biri haline geleceğini belirterek, "Bu bölgede yol genişliğini 7 metreden 50 metreye çıkarıyoruz. Çarmuzu yolunun tamamlanmasıyla birlikte, şehir mezarlığı, hal binası, hizmet gurupları sitesi ve galericiler sitesinin trafik akışı buradan sağlanacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla trafikte büyük bir rahatlama sağlanmış olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 28.08.2015 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.