10 Ağustos 2015 Pazartesi 10:47
Malatya Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol açma ve yapım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakavak-Tecde bölgesinde sağlıklı ve modern gelişmenin önünü açmak için birçok çalışma yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede Büyükşehir Belediyesince açılan 3 bin 300 metre uzunluğunda, 50 metre genişliğindeki yeni bulvarın 1,5 kilometrelik bölümünde asfaltlama çalışmaları yürütülüyor. Ekipler, yolu sıcak asfaltla kaplıyor.

Yolun Karakavak bölgesi sınırlarında kalan yaklaşık 2 kilometrelik bölümündeyse şuyulandırma çalışmaları devam ediyor.

Bulvara çeşitli bağlantı yolları da açan Büyükşehir Belediyesi, Tecde Figen Sokak'ta 500 metre uzunluğunda 35 metre genişliğinde yeni bir bağlantı yolu daha açtı.

Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Büyükşehir Belediyesinin Tecde bölgesinde önemli işler yaptığını belirterek, Çevre Yolu'na ulaşması hedeflenen yolda yürütülen çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 10.08.2015 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.