08 Eylül 2016 Perşembe 12:05
Malatya Darende'de Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Darende ilçesinde, ülke genelinde güvenlik güçlerine yönelik artan bombalı terör eylemlerinin ardından güvenlik tedbirleri artırıldı.

İlçedeki güvenlik güçlerine yönelik alınan tedbirler kapsamında, D-300 karayolu üzerinde bulunan Darende Emniyet Müdürlüğü binası beton bariyerlerle kaplanarak olası bombalı araç saldırısına karşı tedbir alındı.

Darende İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, olası terör olaylarının önüne geçebilmek ve vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla, kentin giriş ve çıkışında yabancı plaka ve şüpheli şahıslara yönelik kimlik sorgulaması yapıyor.

Geçen ay Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’na yönelik PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından, Darende Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği çevresi de beton bariyerlerle çevrilerek kurşungeçirmez çelik kulübe yerleştirildi.

İlçedeki polis ve jandarma ekipleri devriye görevlerini artırırken, meydana gelecek olası terör olaylarının önüne geçmek için ilçe merkezinde güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı.

 

Malatya Darende’de Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Malatya Darende’de Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Malatya Darende’de Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Son Güncelleme: 08.09.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.