11 Şubat 2016 Perşembe 18:43
Malatya Eğitim Bir-sen Malatya Şubesinden Hazırlık Kursu

 Eğitim Bir-Sen Malatya 1 No’lu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, sendika üyelerine yönelik müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kursu başlattıklarını bildirdi.

Yıldırım, yazılı açıklamasında, Malatya Anadolu Lisesinde sendika üyelerine yönelik müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kursu başlattıklarını, akademik sendikacılığın örneklerinin birini kursu açarak gösterdiklerini belirtti.

Genel merkezlerince hazırlanan bin 100 idarecilik kursuna hazırlık kitabını üyelerine ulaştırdıklarını aktaran Yıldırım, 8 şubat itıbarıyla başlayan kursun 19 Mart'ta sona ereceğini kaydetti.

Yıldırım, "300’e yakın üyemizin başvuru yaptığı kursumuz hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup halinde uygulanacak. Hafta içi pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 18.15 ile 20.30 arası, cumartesi, pazar günleri ise 09.00 ile 14.30 saatleri arasında yapılacak" ifadelerini kullandı.

Kursla geleceğin kaliteli idarecilerinin yetişmesine katkı sunmayı amaçladıklarını vurgulayan Yıldırım, sendika olarak hiçbir zaman dar kalıpta, kısa mesafeli, tek boyutlu düşünmediklerini, geçmişlerinin kendilerine verdiği tecrübe ve güvenle, geleceğin şekillenmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Son Güncelleme: 11.02.2016 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.