30 Nisan 2015 Perşembe 16:52
Malatya  Genel seçime doğru

MALATYA  - AK Parti Malatya milletvekili adayları 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Bostanbaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bostanbaşı Mahallesi Akkent Sitesi'nde düzenlenen toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya milletvekili adayı Bayram Taşkın ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Kılıçdaroğlu’nu tanıyor musunuz? Kılıçdaroğlu Başbakan olmak istiyormuş. Biz de dedik ki '23 Nisan’da gel Başbakan bir günlüğüne koltuğunu versin.' Kılıçdaroğlu her şeyi hayal olarak gördüğü gibi Başbakanlıkta da hayal görüyor ve sizlere kurduğu hayaller gibi vaatlerde bulunuyor. Bol keseden atıyor. Biz CHP Genel Başkanının hayal kurma özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Taşkın da Türkiye'de küllenen siyasi temellerin yeniden yeşerebilmesi ve milletin istikametinde devam edebilmesi için 7 Haziran'ın büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Malatya  Genel seçime doğru

Malatya  Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 30.04.2015 16:54
Anahtar Kelimeler:
Seçime DoğruMalatya Genel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.