14 Temmuz 2016 Perşembe 16:03
Malatya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

 Malatya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Malatya Valisi Mustafa Toprak başkanlığında gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Malatya Valisi Toprak, planlı ve programlı çalışmalara imza atılması gerektiğini söyledi.

İnsanı merkeze alan insani değerlere dayalı bir kalkınma modelinin stratejiler bütünü ve yönetim anlayışının işleri daha da kolaylaştıracağını düşündüğünü belirten Vali Toprak, "Vatandaşlarımızın talep ve isteklerine uygun en kısa yoldan, en iyi kamusal hizmeti sunma mekanizmaları aynı zamanda modern devletin kaçınılmaz bir unsuru olarak da değerlendirilmektedir. Bunu gerçekleştirecek araçlardan birisi de hiç şüphesiz ki idarecilerin tutum ve davranışlarıdır." diye konuştu.

Toprak, bürokrasiyi en aza indirerek vatandaşların memnuniyetini arttıran bir hizmet anlayışını hakim kılmanın başarının temel göstergelerinden biri olması gerektiğini kaydetti.

Vali Toprak, "İl koordinasyon kurullarının temel amacı il yatırımlarının ve sosyo ekonomik gelişmelerin yerel ve bölgesel kalkınma perspektifiyle değerlendirilmesi, bunlara ilişkin sorunların çözülmesinde ve sahip olunan potansiyelin değerlendirilmesinde kuruluşlar arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Son Güncelleme: 14.07.2016 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.