26 Mayıs 2016 Perşembe 16:03
Malatya Kent Konseyinden Yabancı Uyruklu Öğrencilere Gezi

Malatya Kent Konseyi, yabancı uyruklu öğrencilere gezi düzenledi.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu ve İnönü Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) işbirliğinde düzenlenen piknik programı dahilinde yabancı uyruklu öğrenciler, Akçadağ Levent Vadisi, Darende Somuncubaba Türbesi ve Günpınar Şelalesini gezdi.

Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu Temsilcisi İlhan Erdem, yaptığı açıklamada, İnönü Üniversitesi'nde okuyan yüze yakın öğrenciyle Darende’de piknik yaptıklarını söyledi.

Erdem, "Malumunuz dil öğretimi sadece dil öğrenmek değildir aynı zamanda bulunulan dilin kültürünü ve yaşantısını da kavramaktır." dedi.

Kent konseyinin Malatya’nın kültürüne ve sosyal yaşantısına ciddi anlamda destek veren bir kurum olduğunu dile getiren Erdem, piknik öğrencilerin kaynaşması açısından güzel bir ortam olduğunu kaydetti.

Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, bu tür faaliyetlerin hem Malatya'yı tanıma hem de dil gelişimlerini üst düzeye çıkarmak için önemli olduğunu vurgulayarak, pikniğin düzenlenmesine katkısı olan Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a teşekkür etti.

Malatya Kent Konseyinden Yabancı Uyruklu Öğrencilere Gezi

Malatya Kent Konseyinden Yabancı Uyruklu Öğrencilere Gezi

Malatya Kent Konseyinden Yabancı Uyruklu Öğrencilere Gezi

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.